• nathaniel Norway 0% (0)
  nathaniel
  Thu, May 18th, 2017, 02:02

  juridisk billige fotballdrakter og politisk system

  Sikkerhet konfronterer Guangzhou Evergrande fan som vifter et kinesisk nasjonalt flagg hos østlige fans.

  Den asiatiske fotballforbundet skal undersøke etter at fans fra den kinesiske klubben Guangzhou Evergrande har vist et banner som leser 'Annihilate British dogs' i løpet av sin 6-0 Asian Champions League seier over Hong Kong-mesterene Eastern.

  Banneret på Østens Mongkokstadion beskrev også Hongkongs uavhengighetsbevegelse som 'gift'.

  Hong Kong er en tidligere britisk koloni som kom tilbake til kinesisk styre i 1997. Området beholder et eget økonomisk, juridisk billige fotballdrakter og politisk system fra det kommuniststyrte kinesiske fastlandet til 2047 under loven 'ett land, to systemer', men det har vært Bitte politiske splittelser mellom pro-demokrati-aktivister og Beijing-lojalister de siste årene.

  AFCs sikkerhets- og sikkerhetsforskrifter er strengt forbudt før, under og etter 'spill og det' skal Kampens organisator, sammen med sikkerhetsoffisøren og sjef politimannen eller stadionets sikkerhetsansvarlig, forhindre enhver provoserende handling av å bli tatt Av tilskuere i eller roma drakt i umiddelbar nærhet av stadion, 'inkludert' provoserende bannere. '

  Hong Kongs South China Morning Post-avis sitert en Hong Kong-FA-kilde som sier: 'Vi informerte kampkommisjonæren om bannerinnholdet, og han har lagt det i sin rapport til AFC.

  'Dette banneret er ikke tillatt ettersom de ikke er brukt til å vise det, men vi vet ikke hvordan de ble borte med posens søk. Vi må undersøke. '

  En talsmann for AFC fortalte Reuters at den 'venter på kampkommisjonens rapport' og da vil AFC gjøre en full vurdering av fakta. '

  Øst-regissør Peter Leung Shou-chi har i mellomtiden fortalt at Sør-Kina Morning Post at 'sjefer ble' slått i ansiktet av folk fra Evergrande 'i tunnelen på roma drakt barn halvtid, da den kinesiske siden Led 2-0.

  Den Hong Kong-baserte avisen rapporterte at det var 'å skyve og skyve med spillere og coaching staff fra begge sider' under hendelsen.

  Leung bekreftet Skrevet: 18. mai 2010, 16:32 UTC Send dette via e-postBlogg dette! Del på Twitter Del på Facebook Ingen kommentarer: Legg inn en kommentar Nyere innlegg Eldre innlegg Start Abonner på: manchester city drakt kortermet Legg inn kommentarer (Atom)

  'Vi er veldig skuffet over at ting som dette bringer dårlig rykte til spillet.

  'Vi vet ikke hva slags sanksjoner den styrende kroppen vil anvende etter å ha lest rapporten. Vi gjør hva reglene krever at vi skal gjøre. '


  http://bigindia.com/blog/12606/bayern-munchen-drakt.html


  http://www.leapzipblog.com/blog/read/298198/fra-atletico-madrid-drakt-barn-president-sukarno/


  http://hildegarde.iobloggo.com/4/mtet-mellom-barcelona-drakt-barn-kommisjon-iv-av-gresik-parlamentet


  http://elosinternacional.com/blogs/view/5857


  http://fotballdrakters.eklablog.com/vi-har-billige-fotballdrakter-dekket-en-rekke-apenbaringer-fra-boken-a129895764


  http://aroofaboveus.org/blogs/post/63315


  https://fotballdrakter.blogabet.com/post/36684/datuk-windsor-paul-liverpool-drakt-john-til-nettbudet


  http://fotballdrakter.jouwweb.nl/arsenal


  http://fotballdrakt.hatenablog.com/entry/2017/05/18/100027  Comments (0)